Program


Pezsgő ritmusok

Pezsgő ritmusok

2018. május 26. szombat 17.00
Táncshow a KMO-ban

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

A varázslatos Kelet hangulatába kalauzoljuk el látogatóinkat, ahol a vérpezsdítő zenétől legszívesebben táncra perdülnénk. Izgalmas ritmusok, lágy mozdulatok, a nőiesség, a titokzatosság jellemzi majd az estet. A részvevők találkozhatnak a hastánc több stílusával, valamint fúzióival. A koreográfiák közt szerepel gyertyás, fátylas legyezőfátylas, isis szárnyas show tánc, andalúz és tribál fúzió. Nem maradnak el a fantasztikus dobszólók sem, újdonságként ledes kiegészítőkkel is táncolnak a fellépők. Az esten kezdő táncosokat is láthatnak, akik most először próbálják ki magukat színpadon és megmutatják, hogy néhány hónap alatt mit tanultak, de fellépnek haladó és profi versenyző táncosok/csoportok és tanáraik is. Sok más meglepetés mellett egy gyönyörű hangú énekesnő is elkápráztatja majd a közönséget. Aki szereti a keleties, netán romantikus, ámde pezsgő ritmusokkal gazdag hangulatot, az ne maradjon otthon ezen a nyár eleji esten, mert minden bizonnyal vidáman tér haza.

Fellépők: Spiritdance Tánciskola - Czvetkó Anett tanítványai és a Mirage Bellydance tánccsoport, valamint Nirsch Havaska és tanítványai. Kísérő programokkal (keleties dísztárgyak, kelmék vására, édességek, stb.) is készülnek a szervezők.

Belépődíj: felnőtt belépőjegy: 1200 Ft (elővételben május 23-ig), 1400 Ft (május 23. után), gyermekjegy: 600 Ft (elővételben május 23-ig), 700,- Ft (május 23. után).
 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!