Program


A kis herceg - vetített zenés próza

A kis herceg - vetített zenés próza

2024. november 3-án, vasárnap 17 órától gyerekeknek, felnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című vetített zenés prózája elevenedik meg a KMO-ban.

Aktuális előadásokANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY: A KIS HERCEG – VETÍTETT ZENÉS PRÓZA

Ez az előadás egy időutazás, néhol mese, néhol dal, néhol narráció, néhol effekt és atmoszféra. Álom.
Mesélő: Vecsei H. Miklós - Zene: Csorba Lóci

Dramaturgia, ötlet: Vecsei H. Miklós és Seres Tamás. Rendező, kreatív: Seres Tamás. Az előadás hossza: 90 perc szünet nélkül.

Az előadás kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú, kétszemélyes; mini, korszerű, zenés meseszínház, 9-99 éves „fölnőtteknek”. Hasi (Vecsei H. Miklós) mesél, minden szerepben, mintegy önmagával dialógban, voltaképpen a rókán kívül, minden szerepben Őt láthatjuk. Lóci (Csorba Lóránt énekes, gitáros) dalokkal kíséri a történetet, beszáll a játékba, duetteznek a színpadon. Mindehhez jön még a vetítés. A kis herceg könyv eredeti, klasszikus ábrázolásai bukkannak fel az adott dramaturgiai pontokon. (rózsa, kígyó, bolygó, róka, kis herceg, sál, csillag, kráter stb.) végigkísérve a történetet. Ez az előadás egy időutazás, néhol mese, néhol dal, néhol narráció, néhol effekt és atmoszféra. Álom.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!