Program


Babaszínház - Párna-mese

Babaszínház - Párna-mese

PÁRNA-MESE
a Kerek Perec Társulat előadása


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 27. vasárnap, 10:00

Este van már este,
nyugszik a nap messze.
Kéménytetőn ül a hold,
Éj zubbonyán ő a folt.

De van, aki szerint hiába van este, a játéknak még nem lehet vége. Nyugodhat már a nap messze, az ágyban is lehet nagyot játszani. Hiába ül a hold a kéménytetőn, amikor a takaróból remek tavat és folyót lehet varázsolni. A párnák egy pillanat alatt felélednek, fejet, lábat növesztenek és az éj zubbonyán, máris nem a hold, hanem egy jó mese a folt.

Állatos mesék a hálószobából, ahol minden életre kel, ami a szereplők kezébe kerül. Az előadás időtartama kétszer 20 perc.

Az első szakaszban zajlik maga az előadás, a másodikban pedig együtt játszhatnak a felnőttek a gyerkőcökkel a játéktérben, az előadásban látott játékokkal.

Az előadást létrehozták és játsszák:
Illés IonaCsizmadia Gabi

 

Ajánlatunk


A Molnár Bűvésziskola gálaműsora, melyen a bűvésztanoncok mutatkoznak be. Az iskola minden aktív tanulója lehetőséget kap, hogy bemutassa tudását a nagyérdemű közönség előtt.

VILÁGJÁRÓ – ISMERETTERJESZTŐ ÚTI-SOROZAT Ismeretterjesztő úti-sorozat a KMO-ban, Radics Tamás túravezető előadásában, "VILÁGJÁRÓ" címmel.

Ajánló


Komplex művészeti élmény 9 – 99 éves korig, melyben a koncert fesztivált népszerű ismeretterjesztés műfajával egészítjük ki. Hisszük, hogy nem…

A Budapest 150 programsorozat keretén belül tavasszal és nyáron három különleges ismeretterjesztő előadást láthatnak a KMO-ban, Katona Csaba történész tolmácsolásában.

A Budapest 150 programsorozat keretén belül tavasszal és nyáron három különleges ismeretterjesztő előadást láthatnak a KMO-ban, Katona Csaba történész tolmácsolásában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!