Program


N-Con - Nintendo nap - videojátékos esemény

N-Con - Nintendo nap - videojátékos esemény

2024. július 27-én, 10 órától a N-con - Nintendo napnak ad otthont a KMO Művelődési Központ, a Supermario4everblog és a Regamex közös szervezésében.

Aktuális előadásokAz N-Con egy kifejezetten Nintendóra fókuszáló videojátékos esemény, melynek célja a Nintendo népszerűsítése, és hogy a rajongók összegyűljenek, együtt játszanak.

Új- és retro Nintendo konzolok egyaránt ki lesznek állítva, játékok kipróbálhatók. Lesz verseny is, méghozzá Mario Kart 8 Deluxe és retro Elektor Kalandor verseny keretében Super Mario Bros. játékokban mérhetitek össze a tudásotokat.

Gyere el, hozd el a barátaidat, találkozz hozzád hasonló Nintendo rajongókkal és érezzétek jól magatokat egy kellemes, családi közegben!

Részletek:
Helyszín: KMO Művelődési Központ, Kultúr-kamra terem
Időpont: 2024. július 27., szombat 10.00 - 17.00

Versenyek:

Mario Kart 8 Deluxe verseny
Ha már 200cc-n is sorozatban nyered a versenyeket, ha nagyon jól megy online ellenfelekkel a játék, akkor itt az idő, hogy versenyen is megmérettesd a tudásodat! A verseny egyenes kieséses rendszerben fog zajlani, egyszerre négyen játszanak VS-ben, és az első két helyezett jut tovább. Egy verseny négy pályából áll, ezeket a játék véletlenszerűen fogja kiválasztani. A karakter és a kocsi szabadon választható.  Az első három helyezett lesz díjazva, a nyereményeket a Game Park biztosítja.

Retro Elektor Kalandor verseny
Veterán Nintendo játékosok jól ismerik az Elektor Kalandor című műsort, mely a '90-es évek első felében generációkkal ismertette meg és szerettette meg a Nintendót és a Super Mario játékokat. Ennek emléket állítva rendezzük meg a retro Elektor Kalandor versenyt, melynek szabályai ugyanazok lesznek, mint a műsorban: Három perced van arra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjts össze a klasszikus Super Mario Bros. játékban.

A legtöbb pontot összegyűjtött játékos Regamex ajándékcsomagot kap!

További információ:
Sz. Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m., email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

Ajánló


2024. július 27-én, 10 órától a N-con - Nintendo napnak ad otthont a KMO Művelődési Központ, a Supermario4everblog és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!