Program


Pipitér - Babajátszó, babajátszóház

Pipitér - Babajátszó, babajátszóház

Várunk minden 3 év alatti gyermeket szüleikkel, nagyszüleikkel egy izgalmas délelőttre a Wekerlei Kultúrház Pipitér - Babajátszóházába

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 9:00

PIPITÉR - BABAJÁTSZÓ
0-3 éves korig

A játék a gyermek egyik legfőbb tevékenysége. Ezáltal fedezi fel a környezetét, a nagyvilágot, a tárgyak funkcióit és ezáltal szocializálódik. A játék elősegíti az értelmi fejlődést, fontos szerepet játszik a szociális és érzelmi fejlődésben. Fejleszti a képzeletet, fantáziát, gondolkodást, az érzékelést és észlelést. A pszichológusok általában két fajta játékot különböztetnek meg: gyakorló és szerepjátékot. A gyakorló játék során a gyermek a tárgyakat elsősorban eredeti funkciójukban használja, míg a szerepjáték során elkezdi a tárgyakat nem rendeltetésszerűen használni. Ez már jóval izgalmasabb folyamat és így válik sokszor egy hétköznapi tárgyból készségfejlesztő játék.

A Pipitér játszóházban lehetőség nyílik sok izgalmas játék kipróbálására, a fantázia szárnyalására és kilátás van egy szuper közösség kialakulására, ahol gyermekek és szüleik, nagyszüleik, kísérőik egyaránt jól érzik magukat, kikapcsolódnak, feltöltődnek.

A babák (0-3 éves korig) a vendégeink!

Ajánló


A Molnár Bűvésziskola gálaműsora, melyen a bűvésztanoncok mutatkoznak be, ráadásul Szent Iván varázslatos és bűbájos éjjelének előestéjén!

2024-ben, havonta egy alkalommal folytatódnak a Görög estek a Mydros Együttes közreműködésével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!