Program


Tök jó nap! - családi nap
2

Tök jó nap! - családi nap

2024. október 19-én, 9 és 13 óra között negyedik alkalommal rendezzük meg a Tök jó nap! családi programot. A már hagyománnyá vált Halloweeni rendezvényen ismét rengeteg izgalmas programmal várunk kicsiket és nagyokat.

 több

Aktuális előadások



Idén is lesz töklámpás verseny, ijesztő állatok, színpadi műsor és először hirdetünk plakáttervező pályázatot a gyerekeknek. Kézműves foglalkozással, arcfestéssel és rengeteg játékos feladat állomással is várjuk az érdeklődőket. A „Boszorkánykonyhán” (büfé) bájitalokat és szellemes party-falatokat kínálunk vendégeinknek.

Plakátkészítő pályázat (kispesti 1-4. osztályos gyerekeknek)

Mit szólnál, ha a te rajzoddal hirdetnék a KMO halloween buliját? Küldd be halloweeni plakáttervedet, s ha nyersz, a munkád felkerül honlapunkra, közösségi felületeinkre és plakátunkra!
Beadási határidő: 2024. szeptember 25.

A részletekről érdeklődjön Szűcsné Gajárszky Vera művelődésszervező munkatársunknál:
tel.: 282-9752/0106 mellék, email: szucsne.vera@kmo.kispest.hu

Ajánló


Katolikus pap, és egyben mentálhigiénés szakember előadásai meglehetősen tág témakörben mozognak, érintik a spiritualitást és a társadalomtudományokat. Nem csak látni…

2024. szeptember 10-én, 18 órától Dr. Bánki György pszichoterápiával foglalkozó pszichiáter, író, publicista A nárcizmus pszichológiája című előadásával lesz a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!