Program


Varázslatos Kispest - KMO pincétől a padlásig

Varázslatos Kispest - KMO pincétől a padlásig

A program keretében bejárjuk a 100 éves KMO épületét a padlástól a pincéig, valamint betekintést nyerhetnek olyan kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást. Az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 21. csütörtök, 17:30

Varázslatos Kispest
KMO pincétől a padlásig

Ebben az évben indított programsorozat keretében kispesti lakosokat invitálunk olyan helyekre, melyeknél nem lehetséges az egyéni látogatás. Csoportos szervezés keretében viszont igen, így az érdeklődők bejuthatnak olyan különleges helyekre és bepillantást nyerhetnek olyan hivatásokba, szakmákba és kulisszatitkokba, melyekbe más módon nem lenne lehetőségük. 2023 őszén folytatjuk a sorozatot.

Szeptember 21-án 17.30 órától a KMO Művelődési Központ nyitja meg a csoport előtt a kapuit!
A program keretében bejárjuk a 100 éves KMO épületét a padlástól a pincéig, valamint betekintést nyerhetnek olyan kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást. Az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg, hogyan telnek a mindennapjai a szervezőknek, az információsnak, a technikai munkatársaknak, hogyan készülnek a marketing anyagok, milyen hang és képi varázslatokat tudnak a technikusok.

Minden résztvevőnek KMO centenáriumi ajándékkal kedveskedünk ezen az alkalmon!
Jegyvásárlás után regisztráció: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

Ajánló


MICHAEL MCKEEVER: VÉGSZÓ című vígjátéka - a Rózsavölgyi Szalon jóvoltából - 2024. május 25-én szombaton 15 órától lesz megtekinthető a…

A Molnár Bűvésziskola gálaműsora, melyen a bűvésztanoncok mutatkoznak be, ráadásul Szent Iván varázslatos és bűbájos éjjelének előestéjén!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!