Program


Vasútmodell kiállítás

Vasútmodell kiállítás

Kiállítás, játszóház és vásár várja az érdeklődőket 2023.október 27. és 29. között a KMO-ban a Széchenyi Vasútmodellező Klub és a Élő Mini-Világ Környezetvédelmi Alapítvány jóvoltából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 29. vasárnap, 10:00

A Széchenyi Vasútmodellező Klub azt a célt tűzte ki, hogy a lehető legmagasabb színvonalon népszerűsítse a vasútmodellezést az érdeklődők körében, méghozzá nem is akármilyen formában! Egy Magyarországon teljesen új irányvonalat létrehozva városi vasút modellezésébe vágott. Így kezdődött meg egy modul rendszerű klubterepasztal építése, melynek fő motívuma: a villamos. Jelenleg Magyarországon eme klub büszkélkedhet a leghosszabb ilyen jellegű terepasztallal és a legváltozatosabb villamos járműállománnyal.

Klub másik fő tevékenysége a keskeny nyomközű vasút modellezése. Elsősorban a magyar gazdasági vasutak témájában vannak igazán szép alkotásaink, emléket állítva a 60-as és 70-es évek időszakának.

A vonalak folyamatosan bővülnek, újabb és újabb motívumokkal téve egyre érdekesebbé, szórakoztatóbbá a rendszert, melyet minden kiállításukon másképp építenek össze.

Klub a villamos és a H0e modulrendszere mellett számos kisebb-nagyobb terepasztallal is büszkélkedhet, melyek több építési nagyságban előfordulnak – mint például a méltán népszerű LGB. Ezek egy része a klub tagjainak saját munkája, amelyek azonban ugyanúgy részt vesznek kiállításaikon, akárcsak moduljaik.

A terepasztalok egy része interaktív, azaz a látogató kezében van az irányítás, jellemzően gombnyomásra – elsősorban a gyermekek örömére.

Csoportos jelentkezés és további információ:

Sz. Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m, email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

Ajánló


MICHAEL MCKEEVER: VÉGSZÓ című vígjátéka - a Rózsavölgyi Szalon jóvoltából - 2024. május 25-én szombaton 15 órától lesz megtekinthető a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!