Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Felvidék

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Felvidék

A 2022 szeptemberében indult ismeretterjesztő úti-sorozatunk újabb 4 résszel folytatódik 2023 őszén - havi rendszerességgel - Radics Tamás túravezetővel, Kispesten a KMO-ban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 18:00

Az utak során Tamás mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak.

A decemberi előadás címe: Felvidék - Szöges cipők nyomai a Felvidék bércein

A történelmi magyar turistaság és a hasonszőrű bakancskoptatók körében is rendkívül népszerű helyszínnek számít a Felvidék. Területén bontogatta szárnyait a magyar turistaság, amely szervezett formában a Magyarországi Kárpát Egyesület 1873-as megalapítását követően bontakozott ki és indult hódító útjára a ma Szlovákia területén megtalálható hegységek nagy részében. A XX. század viharos eseményei következtében történelmi hegységeink és az épített örökségünk jelentős része a mai határainkon kívülre került, szívünkben azonban ma is szoros kötődéssel kapcsolódnak hozzánk. Radics Tamás novemberi előadásában hátizsákot ragadunk, bakancsot húzunk és nyugatról - keleti irányban végigjárjuk a Felvidék magyar turistaság szempontjából fontosabb hegységeit.

Ajánló


MICHAEL MCKEEVER: VÉGSZÓ című vígjátéka - a Rózsavölgyi Szalon jóvoltából - 2024. május 25-én szombaton 15 órától lesz megtekinthető a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!