Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Mexikó

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Mexikó

Ismeretterjesztő úti-sorozat a KMO-ban, Radics Tamás túravezető előadásában, "VILÁGJÁRÓ" címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 20. kedd, 18:00

VILÁGJÁRÓ – ISMERETTERJESZTŐ ÚTI-SOROZAT

Az immár egy éve elindult, több részes előadássorozat vezetője Radics Tamás, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. És hogy miért is szereti ezt csinálni?

„Hivatástudatom mellett fontosnak érzem, hogy meséljek utazásokról, expedíciókról, természetről, az emberről és az élményekről motiválásképp és hozzájárulva ezzel az hallgatók jövőbeli emlékeihez.”

2022-ben Ugandába, Kis-Antillákra, Kirgizisztánba és Kárpátokba utaztunk, 2023-ban  Grúziába, majd Nepálba, Madeirára, Erdélybe, Malajziába, végül Tanzániába, Felvidékre, Kaukázusra és Marokkóba, 2024-ben pedig Indonéziába, Mexikóba és Iránba is ellátogatunk képzeletben.

2024.02.20. kedd, 18.00 // ¡Hola! Mexico!
Mexikó: esőerdők, magashegyek, kultúra és mezcal

Észak-Amerika és a Közép-amerikai-földhíd találkozásánál fekszik földünk egyik legnépesebb országa, Mexikó. A legészakabbra fekvő latin-amerikai nemzet kivételes örökséggel rendelkezik, hiszen területén a spanyol gyarmatosításig számos civilizáció, többek között az Azték és a Maja kultúra osztozott. A hódítás időszaka szintén meghatározó nyomot hagyott maga után, amely a modernkori építészettel és a társadalmi jellegzetességekkel együtt rendkívül színessé varázsolja az ország képét. A természeti viszonyaiban is egyedülálló Mexikóban minden megtalálható, amit egy hátizsákos utazó csak kívánhat; esőerdők, magashegyek, kultúra és mezcal...

Ajánló


MICHAEL MCKEEVER: VÉGSZÓ című vígjátéka - a Rózsavölgyi Szalon jóvoltából - 2024. május 25-én szombaton 15 órától lesz megtekinthető a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!