Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Uganda

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Uganda

2022. szeptember 15-től új ismeretterjesztő úti-sorozat indul a KMO-ban, Radics Tamás túravezető előadásában, "VILÁGJÁRÓ" címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 15. csütörtök, 18:00

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Uganda

Szeptemberben indul új ismeretterjesztő előadássorozatunk, a Világjáró. A 4 részes előadás vezetője Radics Tamás lesz, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak.
Alkalmak:

09.15. 18.00: Uganda
Tanzánia és Kenya árnyékában méltatlanul meghúzódó Uganda igazi egzotikumnak számít az Afrikai kontinensen. Egyenlítői örökzöld köderdeiben a hegyi gorillák és csimpánzok, ernyőakáciás szavannáin az “Afrikai Big Five” emlősei élnek, a legendákkal övezett 5000 méter magasságot elérő “Hold-hegységben” pedig a kontinens legnagyobb területű egyenlítői gleccserei nyugszanak.
Radics Tamás végzettsége szerint geológus, idegenvezető és fotográfus, azonban több éve már túravezetőként dolgozik Európa, Ázsia és Afrika magashegyei között.

Ajánlatunk


Bábszínházi előadás az Ametist Bábszíníház előadásában

Katolikus pap, és egyben mentálhigiénés szakember előadásai meglehetősen tág témakörben mozognak, érintik a spiritualitást és a társadalomtudományokat. Nem csak látni és hallgatni kellemes élmény őt, olvasni is jó. Szakmai tudása megalapozott, könnyeden beszél fajsúlyos témákról kötetlen stílusban, előadásai szórakoztatóak, mindemellett nagyon elgondolkodtatóak.

Ajánló


2024. november 3-án, vasárnap 17 órától gyerekeknek, felnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg című vetített zenés…

2024. szeptember 10-én, 18 órától Dr. Bánki György pszichoterápiával foglalkozó pszichiáter, író, publicista A nárcizmus pszichológiája című előadásával lesz a…

2024. október 8-án, 18 órától Dr. Rab Árpád - Jövőképek, jövőformálás az emberi és a mesterséges intelligencia című előadását tekinthetik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!