Program


Akarsz-e játszani? Máté Gábor és a Kaláka együttes Kosztolányi estje
3

Akarsz-e játszani? Máté Gábor és a Kaláka együttes Kosztolányi estje

A KM0 100 éves, a Himnusz megszületésének 200 éves évfordulójára, továbbá a Magyar Kultúra Napja alkalmából, 2023. január 22-én, vasárnap 17 órától AKARSZ-E JÁTSZANI? címmel Kosztolányi estre kerül sor a KMO-ban, a Kaláka együttes és Máté Gábor közreműködésével.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 22. vasárnap, 17:00

A Magyar Kultúra Napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc 1823-ban, 200 évvel ezelőtt, ezen a napon írta a Himnuszt.

A KMO 100 éves születésnapjára szervezett rendezvénysorozat egy szép irodalmi-zenés esttel veszi kezdetét. A kerületiek méltán kedvelt intézményét - mint azt sokan tudják - 100 évvel ezelőtt, 1923. május 3-án adták át a helyi közművelődés szolgálatára.

A jubileumi programsorozatot megnyitó akusztikus koncert első részében MÁTÉ GÁBOR Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező közreműködésével az Akarsz-e játszani? című Kosztolányi-estjét láthatják a nézők. Az összeállítás Kosztolányi versekre írott dalokból és Kosztolányi Dezső publicisztikájából, a Nyelv és lélek című kötet írásaiból áll. Kosztolányi Dezső versei dalokban szólalnak meg, Máté Gábor pedig prózai írásaiból válogat.

Zenél: a kétszeres Kossuth, és Prima Primissima díjas Kaláka Együttes, a zenekar tagjai: BECZE GÁBOR, GRYLLUS DÁNIEL, GRYLLUS VILMOS, RADVÁNYI BALÁZS.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!